Adverteren

Onder de geschiedenis Nederland wordt verstaan het verhaal van het huidig Nederland. Voor de 19e eeuw was er geen sprake van 1 staat maar was Nederland verdeeld in 17 provinciën

Elk provincie had een eigen bestuur en regeringsvorm. Deze provinciën hebben ook onderling wisselvallige relaties gehad. De ene keer in de vorm van een goede samenwerking en de andere keer rivaliserend met als gevolg het ontstaan van het huidige Nederland.

Adverteren op 200jaarkoninkrijk.nl

Deze website is voor individuen en bedrijven.

Individuen

Als we het hebben over individuen dan denken wij meer aan studenten die informatie nodig hebben om hun schoolopdrachten te maken of informatie om af te studeren. Misschien heb je als student niet voldoende informatie kunnen vinden in de bibliotheek of op het internet en heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding van iemand die heel veel weet over Nederland.

Misschien ben je pas verhuisd naar Nederland en ben je de Nederlandse taal niet echt machtig waardoor je niet naar de bibliotheek kan om informatie te zoeken. Je zou dan iemand kunnen inhuren om je de geschiedenis van Nederland bij te brengen. Voor je inburgeringscursus dien je kennis te hebben van de Nederlandse samenleving

Bedrijven

Dan denken wij aan bibliotheken die hun aantal bezoekers wilt verhogen. Onze website wordt dagelijks door ongeveer 100 personen bezocht. Adverteren op onze website zal dus niet ongemerkt blijven.

Ons doelgroep

Bij 200jaarkonikrijk.nl kan er geadverteerd worden door individuen en bedrijven. Natuurlijk beperken wij ons niet alleen tot deze 2 groepen. Denk jij dat deze website het juiste platform voor jou of je bedrijf is, dan kun je contact opnemen met ons. 200jaarkonikrijk.nl maakt adverteren snel en eenvoudig voor een ieder.

Hoe kan je adverteren

Wil je adverteren op200jaarkonikrijk.nl dan verwijzen wij jou naar onze  contactpagina.  Je kunt gebruik maken van onze contactformulier. Deze kun je invullen en doorsturen naar ons. Binnen 2 werkdagen zal er door ons contact opgenomen worden met jou.

De kosten voor adverteren

Als het gaat om adverteren dan bieden wij van 200jaarkoninkrijk.nl verschillen pakketten aan:

 • Advertentie plaatsen voor 1 dag: De kosten hiervan zijn Euro 15.
 • Advertentie plaatsen voor 1 week: De kosten hiervan zijn Euro 60.
 • Advertentie plaatsen voor 1 maand: De kosten hiervan zijn Euro 275

Wat krijg jij voor het betaalde bedrag

Je mailt je tekst naar ons en wij zorgen voor de rest.

In het bedrag zitten de volgende diensten:

 • De advertentie wordt nagekeken  op taal- en typfouten
 • De advertentie wordt opgemaakt conform onze vereisten

De opbouw van de tekst

De opbouw van de tekst moet er als volg uit zien:

 • Een duidelijk omschreven titel
 • De boodschap moet duidelijk en helder zijn
 • Indien nodig dan stuur je een heldere foto mee
 • Een leesbare tekst
 • De inhoud van de tekst moet duidelijk en accuraat zijn
 • De foto die je gaat gebruiken moet passen bij je tekst
 • Jou contactgegevens waarop men je kan contacten.

Geef geen gegevens door die jij niet meer gebruikt.

Aantrekkelijke bedrijfsacties

Reclamebanner

Voor de bedrijven en voornamelijk de bibliotheken hebben wij een aantrekkelijke aktie. Voor slechts Euro 250 per maand kun je een reclamebanner laten plaatsen op onze website. Door 1 klik kan de bezoeker dan alle informatie van de bibliotheek vinden.

Linkruilen

Gebruik maken van de optie linkruilen is ook mogelijk. Indien je kiest voor de optie linkruilen dan kunnen wij een link van jou website plaatsen op die van 200jaarkoninkrijk.nl. Door op de link te klinken komt de klant meteen op jou website. Een link naar 200jaarkoninkrijk.nl wordt dan ook op jullie website geplaatst.