Wat kan een opslagruimte voor je betekenen?

Boxss

Als jouw bedrijf aan het uitbreiden is, heb je vast extra opslagruimte nodig. Zo kun je krappe en bomvolle werkruimtes voorkomen. Ook voor mensen die naar een nieuwe woning opzoek zijn, hebben wij een oplossing. Je wilt vast wel een woning waar je vrij kan lopen en aan niets botst wanneer je langsloopt. Wij hebben daar de beste oplossing voor. Wil jij meer weten hierover? Lees hieronder meer daarover!

Wat zijn de voordelen van een opslagruimte?

Sommige bedrijven hebben behoefte aan extra opslagruimte vanwege de uitbreiding van het bedrijf, maar soms ook gewoon voor hun inventaris of inboedel. Je kan ervoor kiezen om een opslag box tot aan huis aangeleverd te krijgen en die wordt weer opgehaald na de afgesproken tijd. Je kunt ook gewoon naar de locatie toe rijden om daar gebruik te maken van de self- storage die wij hebben. Wij hebben verschillende soorten mogelijkheden. Hieronder treft je enkele van de opslagruimtes die wij bezitten.

  • Box-to-go: met onze box-to-go pakketje kun je gratis voor 2 uren in- en laden. Zo een box-to-go pakket kan tot aan huis of voor het kantoor worden gebracht.
  • Box-for-you: onze box-for-you is een pakketje die je binnen je handbereik kunt gebruiken. Je kunt ook gebruikmaken van onze aanhangwagen en onze verhuis bus zonder extra kosten in omloop te brengen.

Behalve de boxen pakketjes, bieden wij ook andere en grotere concepten. Die zijn bijvoorbeeld:

  • Meubel opslag
  • Inboedel opslag
  • Post-box
  • Stalling

Met deze grotere concepten heb je de mogelijkheid om meer van je voorraad goederen op te slaan. Het is dus niet alleen handig, maar ook voordelig. Zo kan je efficiënter te werk gaan en hoef jij je geen zorgen te maken over andere opslagruimtes.

Waarom extra opslagruimte?

Om efficiënter te werk te gaan heb je een nette en schone ruimtes nodig. Je kunt bijvoorbeeld niet lopen door extra meubilair die eigenlijk niet op kantoor moeten zijn. Zo ook kun je niet door stappels van boeken, tijdschriften, mappen en files gaan, wetende dat er belangrijke documenten in zitten. Het is altijd makkelijk om geordend te werk te gaan, zodat je zo ook weet welke documenten waar zitten. Het is van groot belang om je voorraad van goederen scheiden te houden van je kantoor. Zo kun je stof en ongedierte voorkomen, maar ook ruimte besparen.

Wij hebben de juiste specialisten die jou de juiste verwarmde en beveiligde opslagruimtes kunnen aanbieden voor het vervoeren tot het uitladen tot het weer ophalen van de boxen. Wij zijn continu aan het uitbreiden en verbeteren van onze diensten, omdat wij op zo een manier de klanten tegemoet willen komen en ze altijd de beste service willen geven.  Wil jij meer weten over wat onze diensten allemaal inhouden, wat het voor jou kan betekenen en wat de tarieven zijn? Bezoek dan onze website op: https://boxss.nl/

Aarzel niet langer en maak gebruik van onze super voordelige diensten, want het zoeken naar een opslagruimte hoeft eigenlijk niet met veel moeite te gaan als wij deze diensten voor u vergemakkelijken. Wij zien u graag bij één van onze filialen. Tot gauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *